هدف دوره
- تفکر و مدیریت استراتژیک
- مهارتهای رهبری سازمانی
- سیاستگذاری و آیندهپژوهی رستوران داری
- فنون و مهارتهای مدیریت پیشرفته منابع انسانی در رستوران داری
- شیوههای تأمین منابع مالی و سرمایهگذاری
- تکنیکهای پیشرفته تحقیقات بازار و مخاطب شناسی
- تکنیکهای پیشرفته برند سازی و تبلیغات رستوران داری
- فنون و مهارتهای مذاکرات تجارتی
- فنون و مهارتهای پیشرفته فروش محصولات و خدمات
- قوانین، مقررات و ضوابط کاربردی
- امکانسنجی و ارزیابی برنامهها و سنجش ایده
- مدیریت تکنولوژی و سیستمهای پیشرفته اطلاعات
تواناییهای مورد انتظار دانشپذیرفتگان دوره
- دارا بودن دانش کافی در زمینه فعالیت کاری
- دارا بودن حداقل مهارت مدیریت رستوران
- دارا بودن مدارک مهارتی مرتبط
شرایط ورود به دوره (پیشنیازهای ورود)
- دارا بودن مدرک کارشناسی از دانشگاهها و مؤسسات آموزشی معتبر کشور و یا دارا بودن مدرک دیپلم با سابقه کاری