عکس صفحه اصلی

 هدف دوره

  • تفکر و مدیریت استراتژیک
  • مهارت‌های رهبری سازمانی
  • سیاست‌گذاری و آینده‌پژوهی رستوران داری
  • فنون و مهارت‌های مدیریت پیشرفته منابع انسانی در رستوران داری
  • شیوه‌های تأمین منابع مالی و سرمایه‌گذاری
  • تکنیک‌های پیشرفته تحقیقات بازار و مخاطب شناسی
  • تکنیک‌های پیشرفته برند سازی و تبلیغات رستوران داری
  • فنون و مهارت‌های مذاکرات تجارتی
  • فنون و مهارت‌های پیشرفته فروش محصولات و خدمات
  • قوانین، مقررات و ضوابط کاربردی
  • امکان‌سنجی و ارزیابی برنامه‌ها و سنجش ایده
  • مدیریت تکنولوژی و سیستم‌های پیشرفته اطلاعات

 

 تواناییهای مورد انتظار دانشپذیرفتگان دوره

  • دارا بودن دانش کافی در زمینه فعالیت کاری
  • دارا بودن حداقل مهارت مدیریت رستوران
  • دارا بودن مدارک مهارتی مرتبط

 

 شرایط ورود به دوره (پیش‌نیازهای ورود)

  • دارا بودن مدرک کارشناسی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی معتبر کشور و یا دارا بودن مدرک دیپلم با سابقه کاری

ثبت نام