عکس صفحه اصلی

توضیحات جامع

معرفي دوره

 هدف دوره

1- تشخيص جايگاه مدير هتل در ساختار سازماني هتل

2- برنامه ريزي سازماني در هتل

3- سازماندهي مديريت هتلداري

4- مديريت و رهبري بخش هاي مختلف خانه داري هتل

5- تشخيص ويژگي هاي دكوراسيون داخلي هتل

6- هدايت و رهبري بخش غذا  و نوشيدني در هتل

7- هدايت و رهبري بخش هاي مالي و اداري هتل

و....


تواناییهاي مورد انتظار دانشپذيرفتگان دوره

دانش کافی در زمینه فعالیت کاری

حداقل دانش مدیریت

حداقل مهارت مدیریت

علاقه به یادگیری

نیاز به یادگیری



اهداف و مخاطبان دوره


- مدیران و کارآفرینان کشور

- مديران ارشد و میانی سازمان ها و شرکت ها

- کارشناسان فعال، با انگیزه و کارآفرین

- فارغ التحصيلان مقاطع کارشناسی ارشد مؤسسات آموزش عالي در رشته هاي مختلف (علوم انساني، فني و مهندسي، علوم پايه، هنر، معماری، پزشکي و غيره)


شرایط و ضوابط ورود به دوره

-داشتن مدرک کارشناسي از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشي معتبر کشور و يا خارج از کشور مورد تأئيد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري

- داشتن حداقل 5 سال سابقه کار برای مقطع فوق دیپلم و 10سال برای مقطع دیپلم


ارزيابي در طی دوره

- در پايان از دروس در تاريخ هاي مشخص شده، از دانشپذيران آزمون به عمل مي آيد که نمره نهایی شامل نمره کتبي و نمره پروژه مي باشد.

- حداقل نمره قبولي در هر درس 14 مي باشد.

- حداکثر میزان غیبت مجاز در هر دوره 3 جلسه برای هر سرفصل می باشد.


 شرایط اخذ گواهینامه پایان دوره

- کسب حداقل نمره 14 از ميانگين دروس ارائه شده در دوره

- ارائه ی پروژه پژوهش محور پاياني (در ترم آخر) با کسب حداقل نمره 16 به همراه تأییدیه اساتید راهنما

- حضور مستمر در دوره (با احتساب میزان غیبت های مجاز)

- رعایت کامل آیین نامه ها و ضوابط دانشگاه و همچنین آیین نامه و ضوابط مربوط به برگزاری دوره که قبلاً به روئیت و تأیید دانشپذیر رسیده است.

- تسويه حساب کامل مالی


مدت زمان

مدت زمان دوره مدير داخلی هتل MBA یک سال (12 ماه) به مدت400 ساعت آموزشي می باشد.


زمان تشکیل کلاس ها

  • کد معمولی (سالانه - روزهای اخر هفته)
  • کد فشرده (بیشتر ویژه متقاضیان صنعت و بازرگانی و شاغلین می باشد)
  • کد برون سازمانی ( با توجه به زمان مورد نظر آن سازمان برگزار میگردد)
  • سایر کدها (جهت کسب اطلاع از تاریخ و زمان برگزاری با واحد آموزش تماس بگیرید)

محتوی دوره

دروس در چهار دسته بندی می باشند. که 30 درصد دروس تئوری و 70 درصد بصورت عملی می باشد.

  • دروس اصلی و پایه
  • دروس تخصصی
  • دروس اختیاری
  • سمینار/ پروژه/ کارورزی/ پایان نامه


سرفصل های دوره

شناخت هتل و خدمات پشتیبانی

زبان انگلیسی تخصصی هتلداری

شناخت صنعت گردشگری

ایمنی و بهداشت فرد و محیط

مدیریت و سرپرستی در هتل

مهارت های فردی و ارتباطی

مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش میهمان

قوانین و مقررات و ضوابط هتلداری

مدیریت و نظارت بر بخش خانه داری

آشنایی با آرایه های داخلی

مدیریت و نظارت بر بخش غذا و نوشابه

مدیریت کیفیت و بازار یابی

مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری

کارورزی

ثبت نام

مطالب مرتبط